Here I Am

Krack C x Oscar

KWPN – Vos – Merrie – 1.67m – 2012

Here I Am is een paard met heel veel uitstraling. Ze beschikt over 3 zeer goede gangen. Ze wordt op dit moment klaargemaakt voor de merriekeuring.

Here I Am S

Apache x Wolfgang

KWPN – Donkerbruin – Hengst – 1.63m – 2011

Deze knappe driejarige hengst mocht naar de eerste ronde van de KWPN Hengstenkeuring. Deze heeft alles wat een goed sportpaard nodig heeft.

Anouk

Oscar x Goodtimes

KWPN – Elite Sport Merrie – Donkerbruin – 1.70m – 2005  

Anouk is een zeer aansprekende merrie die beweegt met veel houding en souplesse. Anouk is in eigendom van de Fam. Meewisse. Deze Elite merrie heeft als 3 jarige de IBOP gelopen en daarmee het keurpredicaat behaald. In 2014 heeft ze haar sportpredicaat behaald en wordt nu weer ingezet voor de fokkerij.

Borrita R

Krack C x Ramiro Z

KWPN – ELITE Merrie – Bruin – 1.70 – 2006

Deze mooie merrie is tot nu toe ingezet als fokmerrie, ze heeft een nakomeling van Unaniem, Bluehorse Zack en Charmeur. De IBOP heeft ze met succes afgerond ze behaalde daarmee 81,5 punt en werd daarmee KEUR. Borrita heeft een goede bouw en 3 uitzonderlijke goede gangen. Dit gecombineerd met haar enorme werkwilligheid is het een zeer fijn paard.

Zunny C

Sunny boy x Krack C

KWPN – Ruin – Donkerbruin – 1.80m – 2004

Margot heeft Zunny gekocht dat hij 4 jaar jong was. Ze heeft hem van het begin af aan zelf opgeleid. Door zijn waanzinnige uitstraling viel hij gelijk al op in de opfok. Hij is een echte eyecatcher met een top mentaliteit. Onlangs is hij voor het eerst in de Grand Prix gestart.

Golden Rita

Charmeur x Krack C

KWPN – Vos – Merrie – 1.73m – 2011

Golden Rita heeft als veulen al bewezen dat ze geweldig kan bewegen. Ze heeft op jonge leeftijd al heel wat mooie overwinningen op haar naam staan.

Met een maand oud danste ze in Hoofddorp door de baan met geweldige zweefmomenten en werd kampioen bij de veulens. Op De Centrale Keuring in Middenbeemster deed ze dat ook en nam ook deze keer het kampioenslint mee naar huis.

Jello

Jaguar OX x Ashkar OX

NRPS – Schimmel – Ruin – 1.58m – 1995

Jello is het eerste wedstrijdpaard van Margot die ze zelf zadelmak heeft gemaakt en verder opgeleid heeft t/m het ZZ-licht. Ook beheerst Jello alle oefeningen van de Grand prix. Jello beschikt over drie correcte basisgangen en een eigenzinnig maar werkwillig karakter.

Op wedstrijd deed hij altijd extra zijn best en met zijn super uitgestrekte draf en zijn uitstraling heeft hij heel wat mooie indrukken achtergelaten.

Op dit moment wordt Jello gereden door Brem Beers.

Dieni R

Winningmood x Krack C

KWPN – Bruin – Merrie – 1.74m – 2008

Deze opvallende verschijning is gefokt en in eigendom van Dhr. D. Reijne. Dieni R is een paard met enorm veel looplust en een zeer goed achterbeen gebruik. Op de Centrale Keuring behaalde ze haar welverdiende Keurpredicaat. Margot rijdt haar inmiddels in de klasse Z2.