Een super geslaagde dag op de CK in Middenbeemster

Gentleman in eigendom dhr. W. Dekker is door naar de halve finale van de Pavo Cup. Het veulen van J.M. Wagenaar werd eerste premie. Het veulen van dhr. D. Reijne werd derde in de kampioenskeuring en we hebben een uitnodiging voor de NMK.

Ons eigen veulen is zevende geworden in de kampioenskeuring. Golden Rita werd tweede in de kampioenskeuring en is KEUR geworden. Daarnaast werd ons zelf gefokte Here I Am zesde in de kampioenskeuring en hebben we een uitnodiging voor de NMK. Alle eigenaren bedankt voor jullie vertrouwen in ons!

Mandy, Brechje Munnik, Hester, Brem Beers, Pauline, Iris, Anne Meester, Demi de Koning, Sanne en Shanda de Boer super bedankt voor jullie hulp! Zonder jullie was deze dag niet zo geslaagd.

VEEL PAARDEN NAAR EEN NIEUWE STAL

We hebben weer een heel aantal paarden succesvol verkocht de laatste tijd. Ze vertrokken naar zowel binnen als buitenland. Tijd voor een kleine terugblik.

GOLDEN RITA EN GUDITH W BEHALEN STERPREDIKAAT

30 juni was er Stamboekkeuring in Middenbeemster. Golden Rita (Charmeur x Krack C) gefokt uit onze eigen Elite merrie Borrita R liet zich heel goed zien, de jury bestaande uit Dhr. D. Reijne en Dhr. H. Dirksen beoordeelde haar met 75 punten voor haar exterieur en 75 punten voor haar beweging waarmee ze ruimschoots haar STER predicaat behaalde.

Gudith W (Charmeur x Krack C) gefokt door Dhr. Worp en in ons eigendom is een half zus van Zunny C liet zich ook zeer goed zien. Gudith W behaalde 75 punten voor haar exterieur en 80 punten voor haar beweging. En behaalde daarmee ook ruimschoots haar Sterpredikaat.